- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Дали ќе има генерален штрајк во понеделник?

Дали ќе има генерален штрајк во понеделник? - Работник
501views

Сеуште трае расправата на Советот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура за тоа дали ќе има генерален штрајк, доколку не се зголемат платите во дејноста образование од 01.01. 2019 година.