ЕкономијаМакедонија

Дали ќе се отвораат кафеаните со работно време од 10 до 18 часот?

Дали ќе се отвораат кафеаните - Работник
174views

Ограничувањето на движењето неделава да остане исто како и досега, но од следната недела полицискиот час да почне од 21 часот, предлага Комисијата за заразни болести до Владата, дознава Слободен печат.

Информациите се засега неофицијални, а Комисијата се очекува да ги објави утре.

Трговските центри и кафеаните да работат од 10 до 18 часот освен во недела, со посебен протокол. Пробувањето на облека во трговските центри ќе биде забрането.