Светот на работникот

Дел од работниците од „Еурокомпозит“ повторно излегоа на протест

Дел од работниците од „Еурокомпозит“ повторно излегоа на протест - Работник
320views

Дел од работниците-прогласени технолошки вишок од „Еурокомпозит“ денеска повторно беа на протест  пред зградата на локалната самоуправа повторувајќи го барањето за конечно решавање на проблемот со оваа наменска фирма.

Пеце Велјаноски од Иницијативниот одбор на прогласените технолошки вишок од „Еурокомпозит“ упати апели и до Владата и до прилескиот градоначалник Илија Јованоски за средби со надлежните за решавање на долгогодишниот проблем со оваа наменска компанија, известува Сител.

Целосната статија можете да ја прочитате тука