- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Денеска протест на Институтот за хемија при Природно – математичкиот факултет

Денеска протест на Институтот за хемија - Работник
473views

Студентите и професорите од Институтот за хемија на Природно-математичкиот факултет во Скопје ќе одржат протест.

На протестот и професорите и студентите ќе ги изложат своите забелешки во поглед на немањето на соодветни услови за квалитетно спроведување на наставната програма.

Институтот како дел од ПМФ е дел од универзитетот Свети Кирил и Методиј.

Извор: Канал 5

Фото: Википедија