- Advertisement -
Интервјуа

Десетта епиза од „понеделнчики кафе муабет“

Десетта епиза од „понеделнчики кафе муабет“ - Работник
614views

Во десетта епизода од „понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа, Милан Петковски и професорот по трудово право, Лазар Јовевски, зборуваат за регионалната стратегија за Безбедност и здравје при работа и очекувани промени.

Во прилог погледнете го целосното видео: