- Advertisement -
Правда

Деца.мк: Писмо од родители: Не укинувајте ја целодневната настава во 5. одделение во „Димитар Миладинов“ во Општина Центар

Писмо од родители: Не укинувајте ја целодневната настава - Работник
297views

Родители на ученици што учат во ООУ „Димитар Миладинов“ во Општина Центар реагираат на одлуката за укинување на целодневна настава за петтите одделенија во ова училиште, пишува Деца.мк.

Целосното писмо можете да го прочитате тука

Advertisement

Advertisement