- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Добра вест за малите и средни бизниси: ДДВ обврзник ќе се станува на 2 милиони денари

296views

Министерката за финансии, Нина Ангеловска, попладнево објави дека од сега наместо за 1 милион денари, фирмите ќе стануваат ДДВ обврзници за 2 милиони денари, пишува Центар.

Целосниот текст прочитајте го тука