- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

ДОМАШНИ КОМПАНИИ ДОБИЈА ПРИЗНАНИЈА ЗА ОДГОВОРЕН БИЗНИС И ЗА MAMFORCE СТАНДАРД

416views

Алкалоид“, „ЕВН“,„Интер Партес“, „Novomatic group of companies МК“ ,  „Прилепска Пиварница“ „Фармахем“ и  „Цементарница УСЈЕ“ добија признание за посветеност на унапредувањето на човековите права во бизнисот, додека за спроведување на Mamforce стандардот признанија добија компаниите Коузон, Фармахем, Реплек, Овејшн и Лион од Свети Николе, пишува Капитал.

Целосниот текст прочитајте го тука