Економија

До 2 јуни отворен натпреварот за зелени бизнис идеи

До 2 јуни отворен натпреварот за зелени бизнис идеи - Работник
310views

Граѓаните што имаат идеја за зелен, одржлив бизнис до 2-ри јуни може да аплицираат на натпреварот „Филантропија преку зелени идеи“ што по петти пат го организира Здружението за социјални иновации „АРНО“.

Трите најдобри идеи на национално ниво ќе се натпреваруваат за 10.000 долари на регионалниот натпревар „Форумот за развој на филантропија во Западен Балкан“ што од 9 до 12 јули ќе се одржи Албанија, пишува Денар.

Целиот текст можете да го прочитате тука