- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Државниот просветен инспекторат вработува…

Државниот просветен инспекторат вработува - Работник
280views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 16 државни службеници во Државниот просветен инспекторат.

Се бараат советници – инспектори, референти, помлади соработници…

Advertisement

Во зависност од работното место платите се движат до 26,253 денари.

Повеќе детали тука

Advertisement
Advertisement

Advertisement