- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Еврото изнесува 61.4842 денари, Алкалоид бележи најголем раст на акциите

Еврото изнесува 61.4842 денари - Работник
295views

Денарот денеска спрема еврото има вредност од 61.4842 според официјалниот среден курс на Народната банка на Северна Македонија.

Курсот на денарот спрема доларот е на ниво од 55.5112, додека на британската фунта изнесува
67.1078, пишува Слободен Печат.

Целосниот текст можете да го прочитате тука