Колумни

КолумниНовости

Не започнувајте да работите кај работодавач кој не сака да ви даде копија од договорот – Тоа е прв сигнал дека нешто не „штима“

Од исклучителна важност е сите работници, без разлика на секторот во кој работат и професијата, да ги знаат своите работнички

Read More
КолумниНовости

До идната Влада: Престанете да ги ставате работниците во ситуација да се борат за основните работнички права

По повод 1-ви мај – Меѓународниот ден на трудот, работниците, секој на свој начин, ќе го искажат својот револт против

Read More