- Advertisement -
Економија

„Економист“: Македонија во топ 10 земји по невработеност на младите

„Економист“: Македонија во топ 10 земји - Работник
733views

Економскиот магазин „Економист“, објави статистички податоци според кои нашата земја се наоѓа на третото место во светот според стапката на невработеност на младите луѓе од 15 до 24 години, објави Фокус.

Целосниот текст можете да го прочитате тука