- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Експерти од тимот на Јуридика учествуваа во активности за унапредување на Безбедноста и здравјето при работа

Експерти од тимот на Јуридика - Работник
370views

Експерти од тимот на Јуридика учествуваа во активности за унапредување на Безбедноста и здравјето при работа на вработените во градежниот сектор. Погледнете го видеото во прилог.

Во активностите учество зеде и Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање – СГИП, како и Македонското Здружение за заштита при работа.