Занимливости

Животни кои се обидоа да се „претопат“ во околината, сепак нивните досадни сопственици успеаја да ги пронајдат

Животни кои се обидоа да се „претопат“ во околината, сепак нивните досадни сопственици успеаја да ги пронајдат - Работник
152views

Нашите миленичиња се навистина прекрасни!

Тие се паметни, снаодливи, смешни, слатки. Но, камуфлажата не е нивна силна страна. Понекогаш можеме да ги најдеме во куп перници на каучот, понекогаш тие делуваат како тепих…

Погледнете ги овие мали нинџи и проценете дали успеале да се камуфлираат.