- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Започна дискусијата на Министерот и членовите на Советот на СОНК

Започна дискусијата на Министерот и членовите на Советот на СОНК - Работник
437views

Министерот за Образование и Наука, Арбер Адеми пристигна во седиштетото на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК. Неговата дискусија со членовите на Советот ќе трае некаде околу педесетина минути, а потоа се очекува да даде изјава за тоа дали е постигнат договор со синдикатот.