- Advertisement -
Македонија

Здружението за безбедност при работа 28 април утре ќе додели награди на компании

Здружението за безбедност при работа 28 април утре ќе додели награди на компании - Работник
392views

Здружението за безбедност при работа утре од 13 часот и 30 минути ќе одржи настан, на кој ќе се доделуваат награди на компаниите кои успешно ги спровеле стандардите за заштита при работа.

Доделувањето на наградите ќе се одржи во хотелот Арка.