ЗанимливостиСветот на работникот

Зошто луѓето кои го напуштаат работното место навреме имаат подобар живот?

Зошто луѓето кои го напуштаат - Работник
294views

Според резултатите од едно истражување апсолутно нема придобивки од работењето прекувремено, бидејќи тоа наштетува не само на работата, туку и на вашиот социјален и ментален живот, како и на здравјето воопшто. Можеби не се чувствувате така кога е 18 или 19 часот, а сè уште сте во канцеларија, но луѓето кои навреме си одат од работа се поздрави и посреќни, пишува Кафепауза.

Целосниот текст прочитајте го тука