- Advertisement -
МагазинСветот на работникот

Зошто не треба да останувате предолго на едно работно место?

Зошто не треба да останувате - Работник
404views

Сите веруваме дека истото работно место значи стабилност и сигурност, но и тоа си има свои недостатоци и маани.

И додека за работодавачите не е добар знак ако ги менувате работите пречесто, сепак од друга страна ретко вработуваат човек со искуство во само една фирма, на едно работно место, иако не значи дека секогаш и секаде е така.

Повеќе прочитајте на Црнобело.мк