- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Идризово вработува 9 службеници – плати до 21,000 денари

Идризово вработува 9 службеници - Работник
348views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 9 јавни службеници во КПУ „Идризово“. Се бараат референти и соработници.

Во зависност од работните места платите се движат до 21,010 денари.

Повеќе информации тука