- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Изјава на Министерот за Образование и наука пред состанокот

Изјава на Министерот за Образование и наука - Работник
1.29Kviews

Изјава на Министерот за образование и наука, Арбер Адеми пред започнување на состанокот со Советот на самостојниот синдикат за образование наука и култура – СОНК.