- Advertisement -
Правда

Илиев: Лажните вести прераснаа во глобален проблем

Илиев - Работник
331views

Деканот на Правниот факултет „Јустинијан Први” – Скопје, проф. д-р Горан Коевски посочи дека живееме во свет на растечки ксенофобичен популизам и расистички говор на омраза кои оставаат трага на политичката клима во многу земји во светот и во Европа, пишува Слободен Печат.

Целосниот текст прочитајте го тука