- Advertisement -
Правда

Индија: Општинските здравствени работници го добија правото на социјална сигурност

Индија: Општинските здравствени - Работник
290views

Општинските здравствени работници во Мумбај, Индија успееја да го добијат правото на социјална сигурност.

Ова беше победа за сите 4,000 женски општински здравствени работници кои се вработени во Општинската корпорација на Мумбај.