- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Индустри сервис подготувува 9,000 оброци за вработените во пет странски компании

Индустри сервис подготувува - Работник
536views

За 17 години колку што постојат,подготвиле и послужиле над 15 милиони оброци – секојдневно од нивните кујни излегуваат оброци за 9.000 вработени во пет големи мултинационални компании. Индустри Сервис е фамилјарна компанија и прва во земјава која е специјализирана за индустриски кетеринг и колективна исхрана. Во моментов во посебни кујни лоцирани во самите фабрики подготвуваат храна за вработените во Фени, Бучим, Сокотаб, Дрекселмајер и Леар, пишува Фактор.

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement