Подкаст

ИнтервјуаПодкаст

Што се параправници во работните односи? Разговор со Кристина Ампева од „Гласен Текстилец“

Нова епизода на Аудио подкастот на порталот Работник. На тема „што се параправници?“ разговараме со Кристина Ампева, Претседателка на „Гласен

Read More
ИнтервјуаПодкаст

РАБОТНИ ОДНОСИ ПО ЈУГОСЛОВЕНСКИ СИСТЕМ: Што им ветува Левица на работниците и невработените? – [Аудио подкаст]

Нов аудио подкаст на порталот Работник. Овојпат разговараме за изборната програма на политичката партија Левица во делот кој се однесува

Read More
ИнтервјуаПодкаст

Мобилното новинарство не претставува закана по работните места, туку можност – Аудио подкаст со Александар Манасиев, новинар

Голем дел од професиите претрпуваат измени поради напредувањето на технологијата. Една од тие професии е и новинарството. Интернет медиумите го

Read More
НовостиПодкаст

Светот се подготвува за професиите на иднината, а ние сѐ уште се занимавме со „дали ќе ми стигнат пари до крајот на месецот“ – Подкаст со Катерина Златановска – Попова, Советник за развој на кариера

Во денешниот аудио подкаст разговараме со Катерина Златановска – Попова, Советник за развој на кариера и тренер за меки вештини.

Read More