ЕкономијаМакедонија

Исплатен паричен надоместокот на близу 7.000 невработени

388views

На 6.933 невработени лица корисници на паричен надоместок согласно Законот за вработувањето и осигурување во случај на невработеност денеска им е исплатен надоместокот  во вкупен износ од 65.134.384, информира Агенцијата за вработување.

Повеќе прочитајте на Плусинфо.мк