- Advertisement -
ЕкономијаСветСиндикат

Италија ја продолжи исплатата на работниците на принуден одмор за еден месец

Работниците на принуден - Работник
355views

Италијанската влада на премиерот Џузепе Конте на работниците им одобрила исплата на уште еден месечен бонус, поради пандемијата на коронавирусот која предизвикала тие да одат на „принуден одмор“.

Advertisement
Advertisement