- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

И во скопските училишта се штрајкува (ВИДЕО)

И во скопските училишта се штрајкува (ВИДЕО)-Работник
1.15Kviews

Работник со информации од терен за состојбата со штрајкот на просветните работници во ООУ Партение Зографски, о.Кисела Вода и ООУ Браќа Миладиновски, о.Аеродром.

И таму затекнавме празни училишни клупи, а наставниците го исполнуваат своето право на штрајк.