- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Кариера: Најнови огласи за вработување

Кариера - Работник
290views

Веб страната за огласи за вработување „Кариера“ ги објави најновите огласи за вработување каде се бараат, агенти за големопродажби, продавачи, касиери, продавачи на осигурување и тн.

B watch 1920 со својата 100 годишна традиција на пазарот во Македонија, се докажа како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници, накит и очила за сонце од светски познати брендови, има потреба од АГЕНТ ЗА ГОЛЕМОПРОДАЖБА: https://kariera.mk/job/IQPHQN0n9EmJajDZa_yrjA/agent-za-golemoprodazhba

Брико Македонија е во потрага по ПРОДАВАЧИ И КАСИЕРИ: https://kariera.mk/job/PsfVbBse0kGx23vwV6WgVw/prodavachi-i-kasieri

Eрак Груп е компанија со долгогодишно и меѓународно искуство во областа на транспорт,логистика,туризам и угостителство и го проширува својо тим со ВОЗАЧ НА АВТОБУС: https://kariera.mk/job/0IhUt4XI00O4FyMR0cLAnw/vozach-na-avtobus

Бролинс АД, осигурително брокерско друштво има потреба од вработени во ПРОДАЖБА НА ОСИГУРУВАЊЕ во Скопје, Велес, Тетово, Гостивар, Струмица и Радовиш: https://kariera.mk/job/cBHiimDi706NIOXvj5pLvA/vraboteni-vo-prodazhba

Сетек со отворено работно место во Штип за РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА: https://kariera.mk/job/zFNlfUvLUkSKvFS1rV2Cnw/referenti-za-prodazhba-vo-shtip

Артигум Менаџмент има потреба од ПРОФЕСОРИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК: https://kariera.mk/job/yDqMxv1PNkGu2LKv0T_hMQ/profesori-po-germanski-jazik

Code Academy, академија со повеќе од 200 студенти во центарот на Скопје има потреба од СТУДЕНТСКИ КООРДИНАТОР: https://kariera.mk/job/U8LuFn0i_0q6HR_Osya2Kw/student-koordinator