- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Колкумина ќе се израдуваат на повисока плата?

Ќе доцни ли започнувањето - Работник
148views

Колку граѓани почнувајќи од први јануари па натаму ќе добијат повеќе пари на својата трансакциска сметка, благодарение на зголемената минимална плата, Владата нема направено прецизни анализи. Ова е малку и изненадувачки, бидејќи станува збор за една од мерките што се смета како еден од најзначајните адути со кои оваа власт настапува пред јавноста, пишува Фактор.

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement