ЕкономијаСветСветот на работникот

Колку пари добиваат невработените Американци?

Колку пари добиваат невработените - Работник
146views

Милиони Американци ја изгубиле работата откако пандемијата на коронавирусот ја погодила оваа држава.

Сепак, тие можат да користат значајна финансиска заштита во текот на кризата.

Многу од нив всушност ќе добиваат повеќе пари од бирото отколку што изнесувале нивните плати. Меѓу нив има и такви кои ќе добиваат двојно повисоки износи од своите претходни плати.

Повеќе прочитајте на курир.мк