- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Колку се платени вработените во IT секторот?

Колку се платени вработените во IT секторот? - Работник
411views

Во периодот од 6 февруари до 6 март 2019 година, македонскиот портал за информатичка и комуникациска технологија IT.mk

Advertisement
 спроведе опсежна анкета за состојбата на македонската ИТ работна сила. Анкетата, во која земаа учество повеќе од илјада професионалци од ИТ индустријата, прикажува клучни факти за програмерите, девелоперите, графичките дизајнери и професионалците од областа на дигиталниот маркетинг во Македонија, известува Friday.mk

Advertisement
Advertisement