- Advertisement -
Интервјуа

Колку чинат услугите за безбедност и здравје при работа? (Видео)

Колку чинат услугите за безбедност и здравје при работа? (Видео) - Работник
597views

Во новата епизода на „Понеделнички кафе муабет“, Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР, М-р Милан Петковски и Проф.Д-р Лазар Јовевски зборуваат за  измени и дополни на ценовникот за услугите за безбедност и здравје при работа.

Во продолжение погледнете го целиот разговор:

 

Извор: МЗЗПР