- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Компаниите кои го плаќале прогресивниот данок нема да добијат пари назад

405views

„Бизнисмените немаат право на никакво обештетување. Ова не е прв пат некој закон да се измени, па повторно да се врати во првобитната состојба. Проблемот настана затоа што вака конципираниот прогресивен данок, не беше во можност да ги оствари целите кои беа предвидени со него“, вели Ангел Димитров, претседател на Организацијата на работодавачи на Македонија, пишува Нетпрес.

Целосниот текст прочитајте го тука