- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Конференција за економските реформи 2020-2022 година

Конференција за економските реформи 2020-2022 година - Работник
480views

Министерството за финансии, во рамки на економскиот дијалог на ЕУ со земјите од Западен Балкан и Турција организира конференција со цел да се дискутира подготовката на „Програмата за економски реформи 2020-2022“.

Остатокот од текстот можете да го прочитате на Kapital.mk