- Advertisement -
НаукаПравда

Кочовски: Кој го штити газдата на конфекцијата „Ју-Ка“?

Работеле на 40 часа - Работник
537views

Повреда на РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА! Загрозување на нивното здравје и живот! Кој тоа го штити газдата на „Ју-Ка“ ? До каде е најавената постапка против газдата на „Ју-Ка“? Или сето тоа беше само ПР трик за да се тргне фокусот од проблемов?

Каде е Трудов Инспекторат? Каде е Обвинителство? Каде е Пазарен Инспекторат? Каде е Локалната Власт? Каде се божемските организации за заштита на правата на работниците? Или само за пред медиумите сте јаки а на терен при очи слепи се правите?

Advertisement

Ова така нема да помине, Левица нема да ги толерира ваквите работи!

Advertisement