- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаПравда

Кој ќе оди во пензија на 64 години?

Кој ќе оди на пензија на 64 години? - Работник
387views

На новинарско прашање колку лица ја користат можноста да се пензионираат на 67 години во насока на новиот предлог-закон, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска информира дека предлогот доаѓа од група пратеници, а би требало да оди како пакет закони, пишува Независен.

Целосниот текст прочитајте го тука