- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Кумановската компанија „Квалитет пром“: Нема да отпуштиме ниту едно лице, нашите работници се нашиот најголем капитал

Кумановската компанија - Работник
165views

Кумановската компанија „Квалитет пром“, која вработува 750 лица, нема да отпушти ниту еден вработен, ќе ги продолжи договорите за вработување на сите и заедно со своите вработени ќе ја преброди економската криза што ја наметна коронавирусот, соопшти раководството на компанијата.

На овој начин најголемиот работодавач во Куманово покажува општествена одговорност и во овие тешки времиња за сите, и се грижи за своите вработени. Според нив, работниците се нивниот најголем капитал.

Повеќе прочитајте на бриф.мк

Advertisement
Advertisement