- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Кумановска компанија бара 1 Инженер – Агроном, основна плата 20,000 денари

Кумановска компанија - Работник
453views

На веб страната на Агенцијата за вработување поставен е оглас во кој се бара еден Инженер – Агроном од страна на компанијата Друштво за производство, трговија и услуги АГРО ФУДС ДООЕЛ Куманово.

Основната плата изнесува: 20,000 денари.

Огласот важи до: 04.12.2019 година.

Повеќе детали тука