- Advertisement -
НовостиПравдаСветот на работникот

Левица бара зголемување на породлиното отсуство од 9 на 12 месеци!

Левица бара зголемување на породлиното отсуство од 9 на 12 месеци! - Работник
389views

Левица денес на својот фејсбук го објави својот став во однос на породилното отсуство, погледнете во прилог:

Капиталистичкото општество е мошне сурово и воопшто не се грижи за потребите на работниците, како во однос на нивните…

Posted by Левица – Трудов сектор on Monday, March 8, 2021