- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Лоша вест за професорите, лекарите и уметниците…

Лоша вест за професори, лекарите и уметниците...- Работник
440views

Владата разработува законско решение со кое ќе се укине праксата дел од полициските службеници да го продолжуваат работниот век, иако имаат бенефициран стаж. Ова го најави премиерот Зоран Заев при престојот во Велес вчера, пишува Република.

Целосниот текст можете да го прочитате тука