Магазин

МагазинНовости

„НИКОЈ НЕ НИ ЈА ПОГЛЕДНУВА ПОРАДИ НЕЈЗИНАТА ПРОФЕСИЈА, НО“… Работничката од комунална хигиена го воодушевила целиот свет

Еден професионален фотограф, кој се специјализира за фотографии на обични луѓе кои ги сретнува на улица, не ни очекувал дека

Read More
МагазинНовости

АЛО: МАКЕДОНЕЦОТ „САКСА“ ЗАРАБОТИЛ 3,1 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ИГРАЈЌИ ДОТА 2: Со заработката е прв гејмер на Балканот, зад него се гејмери од Србија и БиХ

Дека видео игрите можат да бидат повеќе од хоби покажуваат и вртоглавите суми кои гејмерите ги заработуваат. Победите во е-спорт

Read More
МагазинНовости

Шанса за заработка од 200 евра на час: Оваа работа не бара никаква физичка активност, не одзема време, а парите само капат!

Државниот театар Хесен во Визбаден бара возрасни кои би сакале да застанат голи на сцената со електронска музика. Станува збор

Read More
МагазинНовости

Актерот Тони Михајловски, продуцентот Владимир Анастасов – Вац, и филмскиот работник Марина Колоска – добитници на почесни награди „Златна Рамка“

Во рамки на тридневната фестивалска програма, која започнува на 18.06.2024 година, почесни награди ќе им бидат доделени на тројца истакнати

Read More
МагазинНовости

Вработени од „Макпетрол“ волонтираа на настанот „Повторно заедно“ за кревање свест за аутизмот

Здружението „Аутизам ААМК“ денес во Градскиот парк во Скопје го организира настанот „Повторно заедно“ зад кој што застана и „Макпетрол“.

Read More