- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Македонскиот народен театар објави оглас за вработување на 20 лица

Македонскиот народен театар - Работник
692views

Македонскиот народен театар објави оглас за вработување на 20 помошно – технички лица и едно лице за давање на јавни услуги, на неопределено време.

Се бараат кандидати за следниве работни позиции: шминкер, портир, тон оператор, светло мајстори, декоратери, гардаробери, шивачи, кројачи и т.н.

Зависно од позицијата, платите варираат од 14,532 до 27,034 денари.

Целосниот оглас можете да го погледнете тука