ПравдаСветот на работникот

Македонското здружение за заштита при работа организира студиска посета

Македонското здружение за заштита при работа - Работник
427views

Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР организира студиска посета во рамките на проектот: „Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и при донесувањето одлуки како поддршка на државата во процесите за пристапување кон Европската Унија“, која се имплементира во период од 17 до 21 јуни, 2019 година, истакнаа од здружението.

Вчера учеснниците го посетија универзитетот Обуда во Будимпешта Унгарија.