- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Манчевски: Се ќе направиме за да нема оштетени при трансферот од јавен во приватен сектор

Манчевски: Се ќе направиме за да нема - Работник
371views

Министерот за информатичко општество и администрација, уверува дека до крајот на годината ќе се знае како ќе се одвива трансферот на работници од јавен во приватен сектор.

Целосната објава погледнете ја тука