- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Мебел Ви со успех во освојувањето на нови пазари

Мебел Ви со успех во освојувањето на нови пазари - Работник
554views

Мебел-Ви како компанија постои од 1997 година, и веќе 22 година ужива најголема доверба кај потрошувачите во Македонија.

Нашето семејство на задоволни купувачи и партнери, во земјата и странство, постојано се зголемува и расте благодарејќи на исполнувањето на поставената мисија да понудиме препознатлив квалитет со многу предности пред останатата понуда, функционалност кај нашите производи и исклучително купувачко искуство во своите големи продажни центри, известува 24вести.

Целосниот текст можете да го прочитате тука