- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Менаџерски промени на раководните позиции во Кроациа осигурување

Менаџерски промени на раководните - Работник
378views

Менаџерски промени на раководните позиции на брендот Кроациа осигурување Живот и Неживот, моментален лидер на пазарот на осигурување во земјава.

Директорските места во двете компании ги превземаа две дами – Вилма Учета Дузлевска после 8 успешни години како Генерален извршен директор на Кроациа осигурување Живот преминува на функција Генерален извршен директор на Кроациа осигурување Неживот АД Скопје, пишува Банкарство.мк.

Advertisement

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement