- Advertisement -
Правда

МЗЗПР го посети седишето на МОТ во Будимпешта

МЗЗПР го посети седишето на МОТ во Будимпешта - Работник
438views

Македонското Здружение за заштита при работа денеска го посети седиштетото на Меѓународната организација на труд во Будимпешта, каде што имало активна дискусија за вклучување на Граѓанските организации во креирањето на политики и донесување на одлуки во полето на Безбедност и Здравје при работа.

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement