Светот на работникот

МЗЗПР зеде учество на регионална конференција за заштита при работа

МЗЗПР зеде учество на регионална конференција за заштита при работа - Работник
330views

М-р Милан Петковски, Претседател на Македонското здружение за заштита при работа беше дел од конференцијата на Европската Агенција за заштита при работа на Балканот на која зборуваше за петте успешно поминати конференции.

Тој истакна дека преку регионалната конференција е зачнато семето за безбедна и здрава иднина за целиот Балкан.