- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Министерство за здравство вработува…

Министерство за здравство вработува... - Работник
456views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 државни службеници во Министерството за Здравство. Се бараат кандидати за раководители, референти, помлади соработници и соработници.

Во зависност од работното мест платата се движи од 35,496 денари.

Огласот можете да го погледнете тука